Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/s/o/u79903/public_html/plugins/content/breezingforms/breezingforms.php on line 192

Fotovoltické systémy - Juraj Chupáč - SOLARDOM - Pov. Bystrica

Cieľom spoločnosti SOLARDOM je ponúkať na mieru ušité riešenie fotovoltického zariadenia pre potreby rodinného domu, výrobnej haly, firemnej či verejnej budovy. Spôsob využitia, začlenenie v energetických systémoch a maximálna miera spotreby vyrobenej elektriny sú tri najdôležitejšie kritériá pri návrhu technického riešenia.

Fotovoltike sa amatérsky venujem od roku 2008, profesionálne od roku 2010 ako obchodno - technický zástupca v slovenskej pobočke českej spoločnosti SOLARENVI a.s. V roku 2013 spoločnosť z dôvodu stagnácie trhu a pre neustále sa meniacu legislatívu ukončila činnosť na Slovensku a ja som sa rozhodol ďalej pokračovať samostatne.

Spoločnosť Juraj Chupáč - SOLARDOM je odborne spôsobilá osoba pre inštaláciu fotovoltaiky, s osvedčenie MH SR č. 2014/B/015.

 


Využite naše skúsenosti a individuálny prístup pre komplexné a profesionálne využitie potenciálu slnečnej energie. Znížte náklady na energiu, budujte svoju energetickú nezávislosť a sebestačnosť.


 

Oslovujú Vás energeticky úsporné riešenia, uvažujete o fotovoltike? Chceli by ste sebestačný zdroj energie?
Stačí nám napísať prostredníctvom formulára a my Vás budeme obratom kontaktovať ohľadne poradenstva alebo riešenia Vašej zákazky.

Zaslaním kontaktného formulára udeľujem súhlas prevádzkovateľovi na spracovanie osobných údajov v súlade so Zákonom č. 18/2018 Z.z. za účelom spracovania a ochrany osobných údajov.